Tillgänglighets­redogörelse­

Här hittar du tillgänglighetsredogörelsen för webbplatsen Sundsvall 400 år.

Tillgänglighet för Sundsvall 400 år

Sundsvall 400 år är en webbplats som drivs av Sundsvalls kommun. Vi vill att alla ska kunna använda webbplatsen.

Tillgänglighetsredogörelsen beskriver hur webbplatsen uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

En tillgänglighetsanalys kommer att göras snarast. Den kommer utreda huruvida webbplatsen är helt eller delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen kan vara helt eller delvis förenlig med nivå AA i standarden Web Content Accessibility Guidelines version 2.1 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga, exempelvis har vissa bilder har inte en beskrivning, en så kallad alt-text. Det innebär att användare som inte ser bilden inte får en likvärdig beskrivning.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, eller om du behöver information från Sundsvall 400 år på något annat format, till exempel tillgänglig PDF, stor text, lättläst, ljudinspelning eller punktskrift kan du kontakta oss på följande sätt:

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och påtala det.

Åtgärdsplan

Under första kvartalet 2024 kommer en tillgänglighetsanalys av webbplatsen att göras. Eventuella åtgärder kommer beskrivas i denna redogörelse.